Serveis

A la llar d’infants el barrufet oferim els següents serveis:

– Tenim cuina pròpia. La cuina de la Llar el Barrufet, ofereix cuina casolana i està adaptada a tot tipus de menús especials, ja siguin intoleràncies o dietes especials.

– Oferim curset de piscina a les instal.lacions de l’UFEC Salt d’Octubre a Juny.

– Fem excursions mensuals a la nostra llar per tal de potenciar i afavorir els aprenentatges establerts,realitzem excursions mensuals per vivenciar el centre d’interés que treballem cada mes.Les excursions les realitzem a partir del mes d’octubre ja que el setembre ens centrem amb l’adaptació dels infants de la llar.Per cada excursió els pares i mares tindràn que firmar les autoritzacions per tal de que l’infant pugui venir a l’excursió.

– EXCURSIONS CURS 2018/2019:

– A l’Octubre treballem la tardor i marxem d’excursió a buscar fulles que hem agafat. Més endavant marxem a les fires de Girona on els infants es pugen a les atraccions i fem una descoberta del nostre entorn.

– El Desembre arriba el nadal i anem a buscar el tió, on l’activitat consisteix que els infants trobin el tió que està amagat i portar-lo a la llar per donar-li menjar.

– El Gener treballem el cos i les seves parts. Aquest mes marxem d’excursió a l’espai nens, on els infants realitzen un autoconeixement de les seves limitacions i possibilitats del seu propi cos, saltant i fent diferents circuits.

– El Febrer treballem els oficis i anem d’excursió als  bombers, on ens ensenyen les parts del camió, el vestuari i finalment ens deixen tirar aigua amb la mànega. A part d’aquesta excursió, diferents pares de la llar ens venen a ensenyar a la classe amb diferents  activitats la seva professió.

– El Març treballem els animals de la granja on aprenem els noms, els sorolls i expliquem contes relacionats amb el centre d’interès treballat. L’excursió la realitzem a una granja escola on els infants aprenen veient els  animals i a respectar-los.

– A l’Abril treballem la família, ja que creiem que és important que aprenguin i sàpiguen els membres que  formen la seva família. Per aquest motiu aquest mes realitzem un berenar a la llar amb totes les famílies i infants per afavorir les relacions socials i el vincle familiar.

– El Maig treballem els transports, on treballem els seus noms i diferents cançons. Aquest mes anem d’excursió al Trenet de fornells, on tots els infants pujen el tren i berenem.

– El Juny ja s’acaba el curs i marxem de Colònies 2 dies i una nit. Aquests dos dies realitzem diferents activitats pels infants de la llar. Cada infant porta tot el que ell  necessiti per aquests dos dies juntament amb la  documentació necessària (fotocòpia targeta sanitària, rutines a l’hora de dormir…) El Últim dia de colònies cada nen s’emportarà un record fet per ell mateix per recordar aquell any a les colònies de la Llar El Barrufet.